Luotettavaa välivarastointipalvelua

Tarjoamme sinulle monipuolista välivarastointipalvelua koneille, rakennus- ja teollisuustavaralle. Voit varastoida kaikkea rakennustavarasta merikontteihin. Kuljetamme välivarastoidut tuotteesi täsmällisesti kuljetuskalustollamme suoraan työmaallesi.

Mitä välivarastointi­palveluumme kuuluu?

Välivarastointi

Meiltä löytyy kolme eri varastotyyppiä: ulkovarasto, katettu varasto sekä sisävarasto. Voit siis säilyttää meillä myös säälle alttiita tavaroita. Isoihin ulkovarastoihin puolestaan mahtuu esimerkiksi merikontteja ja muuta suurta tavaraa. Jos epäilet onnistuuko jonkin tietyn tavaran varastointi, ota meihin yhteyttä, niin selvitetään yhdessä tilanteesi.
Näytä vähemmän Lue lisää

Varastonhallinta

Varastonhallintaamme sisältyy tavaroiden lastaus ja purku sekä tuotteiden tarkastus ja dokumentointi. Tarkistamme, että tuotteet ovat ehjiä ja pidämme niistä kirjaa, jotta työsi helpottuu. Hyvän valvonnan ansiosta varastoidut tavarasi myös pysyvät tallessa.
Näytä vähemmän Lue lisää

Täsmäkuljetukset

Kun käytät varastointipalveluamme, kuljetamme tarvittaessa myös tuotteesi juuri silloin, kun niitä tarvitaan. Jos rakennustyömaallasi ei ole tilaa varastoida tavaroita, ovat täsmäkuljetuksemme hyvä apu. Täsmäkuljetusten avulla varmistat, että tavara saapuu sovittuna ajankohtana. Tarvittaessa toimitamme tuotteesi asennukseen soveltuvalla kalustolla.
Näytä vähemmän Lue lisää

Miksi valita Powerliftin välivarastointi?

Usein kysytyt kysymykset välivarastointi­palvelustamme

Koska meiltä löytyy monenlaisia varastointitiloja, ovat lähes kaikki rakennustyömailla tarvittavat tavarat meille tervetulleita. Yleisimmin meillä varastoidaan esimerkiksi työmaatiloja, varastokontteja, teräsrakenteita sekä lasipukkeja. Tyypillisesti asiakkamme käyttävät palveluamme välivarastointiin toimintansa tehostamiseksi, jotta voivat valita tavaroilleen täsmälleen halutun toimitusajankohdan.
Meiltä löytyy asiakkaista niin lyhyitä kuin pitkiä aikoja varastoivia. Oli tarpeesi sitten hetkellinen tai useamman kuukauden ajan kestävä, onnistuu varastointi varmasti. Soita tai laita sähköpostia tarpeestasi, niin etsitään sinulle sopivin tapa varastoida tuotteesi varastointipalvelumme avulla.

Varastomme löytyvät Espoosta sekä Lempäälästä. Logistinen sijaintimme Espoossa kehä kolmosen tuntumassa tarjoaa mahdollisuuden edullisiin jatkokuljetuksiin Uudellamaalla sijaitseviin kohteisiin. Lempäälän varastointialue puolestaan Ideaparkin välittömässä läheisyydessä lähietäisyydellä valtatie E12:sta.

Espoossa tarjoamme varastotilaa lämpimänä sisältä, säältä suojattuna katoksesta ja ilman sääsuojaa pihamaalta. Lempäälässä tarjoamme varastointia niin ulko- kuin sisätiloissa. Myös kuljetukset Pirkanmaan ja Uudenmaan ulkopuolisille alueille onnistuvat ja selvitämme sinulle sopivimman ratkaisun sekä tarvittaessa järjestämme kuljetuksen.

Jos sinulla on tarve välivarastointipalvelulle tai haluat kysyä meiltä palvelusta lisää yksityiskohtia, ota meihin yhteyttä soittamalla, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.