Lasinnostinvuokraus

Etsitkö lasinnostinta vuokralle? Monipuolinen lasinnostinvalikoimamme mahdollistaa turvallisen nostamisen sisä- ja ulkotiloissa. 

Vuokrattavat nostimet

Lisätietoja lasinnostinvuokrauksesta

Lasinnostimilla on pakkasrajat koville pakkasille, mutta käytännössä niillä työskentely onnistuu lähes ympäri vuoden. Me autamme sinua oikean nostimen valinnassa.
Monipuolinen lasinnostinvalikoimamme mahdollistaa kaiken sileän ja riittävän vähähuokoisen materiaalin nostamisen. Jos sinun tulee nostaa puutavaraa autamme mielellämme oikean nostinvaihtoehdon valinnassa, sillä alipaineella toimivat lasinnostimet eivät yleensä sovellu puun nostamiseen nostettavan materiaalin huokoisuuden takia.
Ota meihin yhteyttä soittamalla lähimpään toimipisteeseemme. Palvelemme sinua ympäri Suomen ja olemme valmiina auttamaan, tuli sinulle kysyttävää sitten vuokraehdoista, koneista tai mistä tahansa nostamiseen liittyvästä.
Onko sinulla tarve yksittäiselle nostolle, johon kaipaisit ammattilaista nostamaan?
Varmistamme helpon ja vaivattoman vuokrausprosessin. Kartoitamme tarpeesi huolellisesti ja teemme sinulle sen jälkeen ehdotuksen, jonka avulla homma menee varmasti maaliin.

Täsmällisyys on valttikorttimme, sillä tiedämme, että työmaalla on tärkeää saada asiat tehtyä ajallaan. Kun vuokraat meiltä lasinnostimen voit luottaa siihen, että saat sen vuokralle juuri silloin, kun on sovittu.

Monipuolinen valikoima koneita ja laitteita varmistaa, että löydät meiltä lasinnostimet juuri sinun tarpeeseesi. Saat meiltä lasinnostimen vuokrauksen lisäksi myös muut nostokoneet tarpeesi mukaan.

Oma huoltomme varmistaa, että koneet ovat hyvässä kunnossa. Huoltomme ansiosta sinun ei pitkäaikaisessa lasinnostimen vuokrauksessa tarvitse huolehtia itse koneen huollosta.

Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua vuokraamaan juuri parhaan koneen sinun tarpeeseesi. Teemme tarvittaessa kohdekatselmuksen, jossa tulemme käymään työmaallasi ja neuvomme sinua oikean nostimen valinnan kanssa. Saat meiltä aina apua mahdottomaltakin tuntuvien nostojen kaluston valintaan.

1. Ota meihin yhteyttä . Soita, laita Whatsapp-viesti tai sähköposti, niin etsitään sinulle paras ratkaisu.

2. Kartoitamme tarpeesi. Jos et ole varma, millainen kone käyttöösi sopii parhaiten, heitä haaste meille! Autamme mielellämme kaikessa nostojen saralla ja tulemme tarvittaessa tekemään myös kohdekatselmuksen.

3. Tutustu vuokrausehtoihin. Ennen vuokrausta suosittelemme tutustumaan vuokrausehtoihimme. Jos sinulla herää jotakin kysyttävää ehtoihin liittyen, voit aina olla yhteydessä meihin.

4. Lasinostimen vuokraus ja palautus. Kun kaikki on sovittu, saat meiltä koneen vuokrattavaksi sovitun aikataulun mukaan. Vuokra-aika voi vaihdella yksittäisistä päivistä useisiin kuukausiin ja vuosiin. Kun vuokra-aika päättyy, palautat nosturin meille sovitusti. Voit myös tilata meiltä kuljetuksen vuokratulle koneelle.

Kuljetuspalvelut. Tarvitsetko kuljetusta esimerkiksi vuokraamallesi lasinnostimelle vai onko sinulla jokin muu kuljetustarve. Saat meiltä tilattua täsmälliset kuljetukset niin koneille kun tavaralle.

Nostopalvelut. Onko sinulla haastava nosto johon tarvitset kaluston lisäksi tekijän? Nostopalvelumme auttaa sinua nostossa kuin nostossa. Kokeneet ammattilaisemme tekevät turvalliset ja mahdottomiltakin tuntuvat nostot.

Välivarastointipalvelut. Välivarastointimme tarjoaa sinulle loistavat puitteet, jos etsit palvelua, jossa ei mene turhaa aikaa tavaroiden hallinnointiin. Hoidamme puolestasi varastonhallinnan sekä kuorman purun ja lastauksen. Varastomme sijaitsevat Lempäälässä ja Espoossa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Jäikö sinulla vielä kysyttävää palveluistamme? Ota meihin yhteyttä!