Kuljetuspalvelut rakennusmateriaaleille ja koneille

Oli sinulla tarve sitten kertaluontoiselle tavaran siirrolle paikasta toiseen tai jatkuvalle kuljetuspalvelulle, meiltä saat tarvitsemasi avun. Kuljetamme koneet ja rakennusmateriaalit turvallisesti perille ja hoidamme tarvittaessa myös erikoiskuljetukset.

Lavettikuljetuksista nosturiautoihin – Näillä me kuljetamme

Katso lisäksi lisätietoja kuljetuksiin soveltuvista nosturiautoistamme löydät nostopalvelut -sivulta.
Vaikka tarvitsemaasi kuljetuskalustoa ei olisi heti listattuna, kannattaa ottaa meihin siitä huolimatta yhteyttä, niin löydämme varmasti ratkaisun kuljetuksellesi.

Lavettiautot

Tyypillisesti laveteilla kuljetetaan koneita tai suurempia laitteita. Hoidammekin lavettikuljetuksina niin raskaiden kuin kookkaidenkin kuormien siirrot. Kalustomme kattaa muun muassa tasapohjaiset lavetit, rampilliset koneenkuljetuslavetit sekä erikoiskuljetuksiin soveltuvat lavetit. Ammattilaisen huolellisesti lavettikuljetukset mahdollistavat turvalliset kuormien siirrot.
Näytä vähemmän Lue lisää

Vaihtolava-autot

Vaihtolava-autoillamme kuljetamme pienemmät koneet, rakennusmateriaalit, vaihtolavat, purkulavat sekä maa-ainekset. Vaihtolava-autojemme avulla saat hoidetuksi jätelavojen tyhjennykset, konekuljetukset sekä tavaransiirrot. Oli tarpeesi sitten isolle tai pienelle vaihtolavalle, saat sen meiltä. Hoidamme jätteiden kuljetukset nykyaikaisella kalustollamme asianmukaisesti kierrätettäväksi.
Näytä vähemmän Lue lisää

Nosturiautot

Kuljetukset nosturiautoillamme ovat kustannustehokas vaihtoehto silloin, kun kuljetettava materiaali pitää nostaa kerroksiin, katolle tai suoraan paikoilleen. Nosturiautoihimme on saatavilla myös perävaunut jolloin voimme yhdellä kerralla kuljettaa jopa 45 tonnin kuorman.
Näytä vähemmän Lue lisää

Tavarankuljetuspalvelu meiltä

  • Ammattilaisen tekemä kuljetus on turvallinen ja mahdollisimman tehokkaaksi optimoitu. Varmistamme, että saat tavarat varmasti ehjänä paikasta toiseen. Kuljetusalan ja nostojen asiantuntijana tiedämme, mitä turvalliselta kuljetukselta vaaditaan ja noudatamme tarkasti voimassa olevia säännöksiä ja määräyksiä.

  • Sinulla ei itselläsi tarvitse olla kuljetukseen soveltuvaa kalustoa. Isoihin rakennusalan kuljetuksiin tarvitaan lähes poikkeuksetta erikoiskalustoa. Ottamalla kuljetuspalvelun meiltä, sinun ei tarvitse itse tietää mitä, mistä ja milloin me hoidamme loput.

  • Vapautat resursseja ja voit keskittyä juuri omaan erityisalaasi. Kuljetukset paikasta toiseen vievät oman aikansa ja vapautuneella ajalla työntekijäsi voivat keskittyä juuri heidän osaamisalueeseensa, jolloin työ voi olla entistä tehokkaampaa.

Voit ottaa yhteyttä joko soittamalla, sähköpostitse tai yhteystietosivun lomakkeella, mikä parhaiten sinulle sopii. Toivomme, että tilaus kuljetukseen tulisi viimeistään vuorokautta ennen, mutta erityistapauksissa pyrimme kuljettamaan myös saman päivän aikana tulleet kuljetuspyynnöt.
Ota rohkeasti yhteyttä, niin saadaan kuljetuksesi hoidettua perille ehjänä oikealla kalustolla ja sinulle parhaiten sopivalla aikataululla!