Akkukäyttöiset saksilavat

Tutustu akkukäyttöisiin saksilavoihin ja pyydä tarjous. Kerro tarvittaessa mihin tarvitset nostoapua, niin nostoasiantuntijamme ehdottaa sinulle sopivaa ratkaisua. 

Vuokrattavat nostimet

Lisätietoja vuokrauspalvelusta

Kun valitset meidät kumppaniksesesi koneiden vuokraukseen saat ammattitaitoisen tiimin tuen, laajan valikoiman monipuolisia koneita, luotettavan huollon sekä sitoutuneen, mutta rennolla asenteella varustetun toimijan. Meillä asiakas on aina etusijalla, ja tavoitteenamme on tehdä vuokrauskokemuksestasi mahdollisimman helppo ja onnistunut.

Ota meihin yhteyttä soittamalla lähimpään toimipisteeseemme. Palvelemme sinua ympäri Suomen ja olemme valmiina auttamaan, tuli sinulle kysyttävää sitten vuokraehdoista, koneista tai mistä tahansa nostamiseen liittyvästä.
Onko sinulla tarve yksittäiselle nostolle, johon kaipaisit ammattilaista nostamaan?

Sinulla ei tarvitse olla jokaiseen tarpeeseen koneita ja saat erikoisemmatkin nostot tehtyä: Rakennuskonevuokraus antaa sinulle mahdollisuuden käyttää juuri sen hetkiseen tarpeeseen sopivia nostimia ja nostureita ilman valtavia investointeja. Rakennuskonevuokraus on usein kustannuksiltaan järkevämpää kuin osto, etenkin jos tarpeesi koneen käytölle on hetkellinen. Voit myös vuokrata eri koneita lyhyemmiksi ajoiksi tarpeesi mukaan!

Jos meiltä vuokraamaasi laitteeseen tulee jokin vika, me tulemme korjaamaan sen luoksesi, jotta pääset jatkamaan työskentelyä mahdollisimman pian. Sinun ei siis tarvitse alkaa soitella konehuoltoja läpi yksi kerrallaan, vaan saat meiltä aina varmasti huollon. Tunnemme koneemme hyvin, jolloin osaamme myös huoltaa ne juuri oikealla tavalla.

Vuokraamalla koneen saat varmasti jatkuvaa palvelua. Jos sinulle tulee kinkkinen nosto tai muu haaste, autamme ja neuvomme sinua tarvittaessa. Olemme aina soiton päässä!

Monipuoliset koneet ja laitteet. Oli kyseessä sitten vaativa teollisuuden nosto tai perinteinen henkilönosto, löydät meiltä sopivan kaluston.

Oma huoltomme takaa, että koneet ovat hyvässä kunnossa. Huoltomme ansiosta sinun ei pitkäaikaisessa rakennuskonevuokrauksessa tarvitse huolehtia itse koneen huollosta.

Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua vuokraamaan juuri parhaan koneen sinun tarpeeseesi. Teemme tarvittaessa kohdekatselmuksen, jossa tulemme käymään työmaallasi ja neuvomme sinua oikean nostimen valinnan kanssa. Saat meiltä aina apua mahdottomaltakin tuntuvien nostojen kaluston valintaan.

Täsmällisyys on valttikorttimme. Olemme saaneet asiakkailtamme paljon erityistä kiitosta nopeasta ja täsmällisestä toiminnastamme. Rakennusalan ammattilaisina ymmärrämme aikatauluissa pysymisen tärkeyden. Jos tilaat koneen työmaallesi kello seitsemäksi, me myös toimitamme sen sinulle kello seitsemän.

Rakennuskonevuokrauksestamme saat koneet kaikkiin nostotarpeisiin. Tutustu lisää valikoimaamme:

Henkilönostimet:
Oli sinulla tarve sitten rakentamiseen, korjaustyöhön tai huoltotyöhön, löydät valikoimastamme varmasti sopivan henkilönostimen. Henkilönostimet parantavat työturvallisuutta ja helpottavat korkealla työskentelyä merkittävästi. Valikoimastamme löydät niin akku- kuin dieselkäyttöiset henkilönostimet kaikkiin tarpeisiin.

Mininosturit:
Mininosturi on valintasi rakennuskonevuokraukseen, jos nostotilasi on pieni tai tarvitset nostoosi erityistä tarkkuutta. Mininosturivalikoimamme koostuu Maedan, BG liftin ja Jekkon nostureista.

Lasin nostimet:
Asennusnostimilla asennat lasit tai esimerkiksi Paroc-elementit rakennuksiin ja siirrät helposti lasielementtejä paikasta toiseen. Löydät rakennuskonevuokrausvalikoimastamme niin ajettavat Glaslift-asennusnostimet, ulottuvan Glasboy-asennusnostimen, kuin esimerkiksi kurottajaan liitettävän Generuk 500 -alipainenostimen.

Imukuppinostimet:
Imukuppinostimiamme voit käyttää lisävarusteina nosturiautoissa, kurottajissa ja erikoisnostureissa nostaessasi esimerkiksi laseja, levyjä tai muita sileitä pintoja. Saat meiltä mm. nostokyvyltään ja malliltaan eri tarkoituksiin soveltuvat imukuppinostimet.

Kurottajat:
Kurottajillamme teet helposti pienempiä nostoja, kuten siirrät rakennustarvikkeita työmaalla epätasaisemmassakin maastossa. Valikoimastamme löytyy niin pienet ja ketterät materiaalien siirtoihin ja kuormien purkuihin soveltuvat kurottajat, kuin isommat ja ympäripyörivät kurottajat, joilla yletyt nostamaan ylimpiinkin kerroksiin. Kurottajiin on saatavilla tarvittaessa myös ammattitaitoinen kuljettaja.

Kuormaajat:
Kuormaajat ovat sinulle avuksi, kun haluat lastata tai siirtää suuria määriä materiaa, kuten soraa, hiekkaa, maa-aineksia tai muita kuormia. Löydät rakennuskonevuokrauksen valikoimastamme Avant-sarjan kuormaajat.

Löydät meiltä myös varastokontit, hinattavat nosturit ja nostoapuvälineet.

1. Ota meihin yhteyttä:
Voit soittaa meille, laittaa WhatsApp-viestin, täyttää tarjouspyyntölomakkeen tai lähettää sähköpostin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan vuokrakoneen.

2. Työmaakatselmus tarpeen mukaan:
Tuntuuko, että jokin nosto työmaallasi on mahdoton tehdä etkä tiedä oikeaa laitteistoa? Heitä haaste meille! Tulemme tarpeen mukaan tekemään työmaakatselmuksen, jossa käymme läpi, mitä kalustoa työmaasi nostoihin tarvitaan ja ratkaisemme asiantuntemuksella haastavatkin nostot.

3. Tutustu vuokrausehtoihin:
Ennen vuokrauksen vahvistamista, suosittelemme tutustumaan vuokrausehtoihimme, jotka löydät verkkosivuiltamme. Jos sinulla tulee vuokrausehtoihin liittyen mitä tahansa kysyttävää, voit olla meihin aina yhteydessä.

4. Vuokraa kone ja palauta:
Kun kaikki on sovittu ja vuokraus on vahvistettu, voit vuokrata koneen käyttöösi. Vuokra-aika voi vaihdella yksittäisien päivien tai vuosien välillä, ja voit valita parhaiten tarpeeseesi sopivan ajanjakson. Kun vuokra-aika päättyy, palautat koneen meille sovitusti. Voit pyytää meitä järjestämään kuljetuksen laitteelle tai kuljettaa sen itse.