Nosturiautot

Tarvitsetko nosturiautoa esimerkiksi ​​työmaan nostoihin tai vaativiin teollisuuden nostoihin? Tulemme tekemään sinulle noston kuin noston. Löydät meiltä nosturiautoja laajalla skaalalla aina isoista nosturiautoista pieniin.

Tutustu nosturiautoihin

Lisätietoja nosturiautoista

Etsinnässä kätevä pieni nosturiauto tai järeämpi iso nosturiauto?

Monipuolinen kalustomme mahdollistaa kaikenlaiset nostot. Valikoimastamme löytyy perinteisten nosturiautojen lisäksi muun muassa seuraavat:

Täsmällisyys. Tiedämme, että työmailla ja teollisuudessa on tärkeää olla ajallaan, jonka vuoksi me takaamme, että saat nosturiauton juuri silloin, kun sitä tarvitset. Pääset siis itse etenemään aikataulussa, kun seitsemäksi tilattu kone on varmasti perillä kello seitsemän.

Ammattitaitoinen henkilökunta. Olemme nostoalan kokeneita ammattilaisia, joten tiedämme mitä teemme. Autamme sinua kartoittamaan tarpeesi ja selvitämme, mikä on juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva kone. Jos sinulla on mahdottomalta tuntuva nosto, heitä haaste meille!

Huollamme koneemme itse. Oma huoltomme varmistaa, että nosturiautomme toimivat moitteettomasti ja tiedämme myös, missä kunnossa koneemme ovat. Jos koneeseen tulisi jokin vika, onnistuu huolto kätevästi kauttamme.

Saat palvelua silloin, kun sitä tarvitset. Voit luottaa siihen, että saat meidät aina puhelimen päähän. Vaikka olisi ilta tai aikainen aamu, niin lupaamme, että saat tarvitsemaasi palvelua, kun sitä tarvitset.

1. Ota meihin yhteyttä. Kun tilaat meiltä nosturiauton, on hyvä tietää nostettava taakka sekä tarvittava nostokorkeus. Soita, laita Whatsapp-viesti tai sähköposti, niin etsitään sinulle paras ratkaisu.

2. Kartoitamme tarpeesi. Tarvitsetko pienen vaiko ison nosturiauton? Jos et ole varma, millainen kone käyttöösi sopii parhaiten, tulemme mielellämme myös kohdekatselmukselle, jossa kartoitamme tarpeesi ja autamme kaikissa nostoihin liittyvissä kysymyksissä.

3. Toteutamme noston. Tulemme paikalle sovittuna aikana ja toteutamme noston.

Haluamme, että yhteistyö kanssamme olisi mahdollisimman helppoa, jonka vuoksi saat meiltä kaiken yhden katon alta. Onko sinulla tarve vuokrauspalveluille, kuljetuspalvelulle tai varastointipalvelulle? Ota yhteyttä, niin etsitään sinulle toimivin palvelukokonaisuus!