Henkilönostimet

Tarvitsetko henkilönostinta vuokralle? Tiedämme, että jokaisella projektilla on erilaiset tarpeet ja monipuolisesta valikoimastamme löydät avullamme varmasti sinulle sopivan ratkaisun. 

Lisätietoja henkilönostimista

Löydät laajasta henkilönostinten valikoimastamme muun muassa seuraavat koneet eri käyttötarkoituksiin:
Vaikka näistä ei löytyisi sopivaa, ota meihin yhteyttä, niin löydämme varmasti toimivan ratkaisun!

Monipuolinen valikoima. Oli sinulla etsinnässä sitten pieni henkilönostin tai suuren lavakorkeuden ja sivuttaisulottuman omaava henkilönostin, saat sen vuokrattua meiltä.

Ammattitaitoinen henkilökunta. Meiltä löytyy kokemusta kaikenlaisista nostoista, joten saat meiltä aina apua tarvittaessa. Teemme esimerkiksi kohdekatselmuksia ja autamme myös koneen käyttöönotossa.

Oma huolto. Jos tarvitset henkilönostimen pitkäaikaiseen vuokraukseen, sinun ei tarvitse itse huolehtia koneen huollosta, vaan me hoidamme sen puolestasi.

Nopea ja täsmällinen palvelu. Jos sinulla on kiireinen tarve henkilönostimelle, me toimitamme sen. Varmistamme myös, että kun tilaat henkilönostimen toimitettavaksi kello seitsemäksi, me toimitamme sen kello seitsemän.

Pieni henkilönostin on kätevä silloin, jos tarvitset nostoapua huonekorkeuksiin yhdelle henkilölle.

Kun etsinnässäsi on pieni henkilönostin vuokralle, suosittelemme mastonostinta. Mastonostin mahdollistaa työskentelyn noin 4 metrin korkeudessa yhdelle henkilölle.

Etkö ole varma, mikä tarpeesi tarkalleen on? Ota meihin yhteyttä niin etsitään sinulle sopivin ratkaisu. Tulemme myös mielellämme tekemään kohdekatselmuksen, jos esimerkiksi mietit riittääkö pieni henkilönostin tarpeeseesi.

1. Ota meihin yhteyttä. Henkilönostinta vuokratessa on tärkeää tietää erityisesti kuinka korkealle koneella tulee päästä ja mikä on vaadittu sivuttaisulottuma. Lisäksi on hyvä tietää, kuinka paljon koriin tulee painoa henkilön lisäksi työkalujen ja materiaalien mukana, jotta kantokyky on riittävä. Josset ole täysin varma tarpeestasi, heitä haaste meille!

2. Tutustu vuokrausehtoihin. Ennen vuokrausta kannattaa tutustua vuokrausehtoihimme, jotka löydät verkkosivuiltamme. Jos sinulla herää näihin liittyen mitään kysyttävää, voit olla meihin aina yhteydessä.

3. Vuokraa henkilönostin ja palauta. Kun kaikki on sovittu ja vuokraus on vahvistettu, voit vuokrata koneen käyttöösi. Vuokra-aika voi vaihdella yksittäisten päivien tai vuosien välillä, ja voit valita parhaiten tarpeisiisi sopivan ajanjakson. Kun vuokra-aika päättyy, palautat koneen meille sovitusti. Voit pyytää meitä järjestämään kuljetuksen henkilönostimelle tai kuljettaa sen itse.

Ota meihin yhteyttä soittamalla, WhatsApp-viestillä tai sähköpostilla. Voit myös laittaa meille suoraan tarjouspyyntölomakkeen. Etsitään yhdessä juuri sinulle paras ratkaisu.

Mietitkö vielä jonkin toisen koneen vuokrausta? Tutustu vuokrauspalveluihimme.

Tarjoamme myös nostopalvelut, kuljetuspalvelut ja varastointipalvelut. Lupaamme, että asiointi kanssamme on helppoa ja mutkatonta!