Mininosturit

Etsitkö mininosturia vuokralle? Saat meiltä monipuolisen valikoiman mininostureita, niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Jäykkä- kuin nivelpuoliset mininosturimme ovat kompakti ja edullinen valinta kapeisiin tiloihin ja kevyempien taakkojen nostamiseen, ja ne ovatkin suosittuja esimerkiksi hirsirakentamisessa. 

Vuokrattavat nostimet

Lisätietoja mininostureista

Valikoimamme kattaa niin jäykkä- kuin nivelpuoliset mininosturit. Lisäksi saat meiltä hinattavat vaihtoehdot, jotka saat siirrettyä helposti tarvittavaan paikkaan. Mininostureidemme maksimi nostokorkeus on mallista riippuen 5,5m ja 35,10m välillä, joten löydät meiltä varmasti tarpeeseesi sopivan mallin.
Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi, niin räätälöimme ratkaisun, joka sopii parhaiten tarpeisiisi!

Täsmällisyys ja luotettavuus: Saamme asiakkailtamme paljon kiitosta täsmällisyydestämme. Toimitamme mininosturin sinulle juuri silloin, kun sitä tarvitset.

Ammattitaitoinen henkilökunta: Nostoalan ammattilaisina osaamme auttaa sinua kaikessa nostoihin liittyvässä. Tulemme mielellämme myös kohdekartoitukselle selvittämään tarpeesi tarkemmin.

Helppo ja vaivaton vuokrausprosessi: Pyrimme tekemään vuokrauksesta sinulle helppoa. Tarpeesi kerrottua teemme sinulle ehdotuksen, jolla saat homman varmasti tehtyä.

Monipuolinen valikoima: Tarjoamme laajan valikoiman mininostureita vuokralle, jotka sopivat niin teollisuuteen, työmaille kuin yksityishenkilöiden käyttöön.

Oma huolto. Oma huoltomme takaa, että mininosturimme ovat huippukunnossa. Me tunnemme koneemme hyvin, ja saamme ne vian sattuessa nopeasti takaisin käyttökuntoon.

1. Ota meihin yhteyttä: Soita, laita sähköposti tai whatsapp-viesti. Voit myös halutessasi lähettää meille tarjouspyynnön sivustoltamme löytyvällä lomakkeella. Asiantuntijamme kartoittavat nostotarpeesi ja auttavat tarvittaessa valitsemaan sopivimman mininosturin projektisi vaatimuksiin.

2. Tutustu vuokrausehtoihin: Ennen vuokrausta suosittelemme tutustumaan vuokrausehtoihimme, jotka löydät täältä. Jos sinulla herää jotakin kysyttävää ehtoihin liittyen, voit aina olla yhteydessä meihin.

3. Mininosturin vuokraus ja palautus: Kun kaikki on sovittu, saat meiltä koneen vuokrattavaksi sovitun aikataulun mukaan. Vuokra-aika voi vaihdella yksittäisistä päivistä useisiin kuukausiin ja vuosiin. Kun vuokra-aika päättyy, palautat mininosturin meille sovitusti. Voit myös tarvittaessa tilata meiltä kuljetuspalvelun, jolloin kuljetamme nosturin sovitusti.

Kuljetuspalvelut: Meidän kauttamme saat kattavat kuljetuspalvelut, jotka mahdollistavat kuorman siirtämisen paikkaan kuin paikkaan. Saat meiltä tarvittaessa myös erikoiskuljetukset.

Välivarastointipalvelut: Voit varastoida meillä kaikkea rakennustavarasta merikontteihin. Meiltä löytyy sekä sisävarastoja, että runsaasti ulkovarastointitilaa. Aidatuilla ja valvotuilla varastointialuellamme tavarasi pysyvät varmasti tallessa.

Nostopalvelut: Saat meiltä myös ammattitaitoiset nostopalvelut, jonka avulla saat haastavatkin nostot toteutettua helposti.