Nostopalvelut

Nostopalvelut ammattilaisilta ammattilaisille ja kuluttajille. Hoidamme muun muassa työmaan nostot, vaativat teollisuuden nostot sekä yksityishenkilöiden tarvitsemat nostot. Tulemme sinne, missä meitä tarvitset!
  • Nostopalvelut

Nostimet

Lisätietoja nostopalvelusta

Hei ammattilainen!

Eikö sinulla ole riittävää nostokalustoa työmaasi tarpeisiin? Puuttuuko teiltä osaaminen tehdä haastava teollisuuden nosto? Oli tarpeesi mikä tahansa, nostopalvelumme ovat valmiina avuksesi. Pystymme nostamaan vaikka kymmeniätuhansia kiloja useiden metrien päähän. Työmaan tarpeesta riippuen autamme sinua valitsemaan kustannustehokkaimman tavan juuri sinun tarpeeseen.

Hei kotiasi remontoiva!

Teetkö ikkunaremonttia ja sinun tarvitsee nostaa uudet ikkunat paikoilleen? Onko pihaasi tulossa uima-allas, joka tarvitsisi saada nostettua kaivettuun kuoppaan? Oli tarve mikä hyvänsä, nostopalvelumme sinua kaikissa rakentamisen nostoissa. Sinun ei tarvitse tietää millaisen nostokoneen tarvitset, sillä me autamme sinua.

Nostopalvelut Helsingissä, Tampereella ja ympäröivillä alueilla

Ota meihin yhteyttä soittamalla lähimpään toimipisteeseemme. Nostopalvelumme palvelevat sinua muun muassa Helsingissä, Tampereella ja Espoossa. Asiantuntijamme ovat valmiita auttamaan sinua kaikissa nostopalveluihin liittyvissä kysymyksissä ja tarpeissa!
“Nostourakoissamme palkitsevinta on toteuttaa asiakkaalle hyvin suunniteltu räätälöity ratkaisu, joka parhaimmillaan ylittää asiakkaan odotuksia. Käyttämämme laadukkaat ja modernit laitteet tekevät nostotöistä mielekkäitä, sujuvia ja turvallisia”, kommentoi toimitusjohtaja Niklas Stubbe.

Täsmällisyys on valttikorttimme. Tiedämme, että aikasi on arvokasta, joten voit luottaa siihen, että nostot suoritetaan sovitussa aikataulussa, jotta voit jatkaa työskentelyä suunnitellusti. Jos tilaat nostopalvelun työmaallesi kello seitsemäksi, me tulemme paikalle kello seitsemän.

Monipuoliset laitteet kaikkiin tarpeisiin. Olipa kyseessä sitten pieni nosto tai massiivinen teollisuuden nosto, meillä on valmiudet toteuttaa se rautaisella ammattitaidolla tehokkaasti. Laajan valikoimamme sekä hyvän yhteistyökumppani- ja alihankintaverkoston ansiosta takaamme, että saamme haastavimmatkin nostot tehtyä. Yksittäiset konerikot eivät myöskään vaikuta töiden etenemiseen, sillä saamme tarvittaessa korvaavan laitteen tilalle.

Saat palvelua, silloin kun sitä tarvitset. Oli sitten pyhäpäivä, aikainen aamu tai myöhäinen ilta, saat meidät aina kiinni soittamalla. Kun asiakas on soittanut meille jouluaattona viideltä aamulla, olemme vastanneet ja ratkaisseet asiakkaan tarpeen viivyttelemättä. Voit siis luottaa siihen, että saat tarvitsemaasi palvelua, silloin kun sitä tarvitset.

Huollamme koneet itse. Nostolaitteet ovat tärkeä osa toimintaamme ja siksi haluamme varmistaa, että koneemme toimivat moitteettomasti. Oma huoltomme takaa, että tiedämme missä kunnossa koneemme ovat. Huolehdimme, että koneet huolletaan säännöllisesti ja ne ovat valmiina suorittamaan nostot turvallisesti ja tehokkaasti.

Kokeneet asiantuntijamme takaavat, että nostosi tehdään oikein ja huolellisesti. Ammattitaitoiset asiantuntijamme ovat nostotyön ammattilaisia, jotka tietävät miten toteuttaa nostot turvallisesti ja parhaalla mahdollisella tavalla. Jos sinulla on mahdottomalta tuntuva nosto, heitä haaste meille!

Nosturiautot

Nosturiautoillamme hoidamme painavimmatkin nostot ja ne soveltuvat erityisesti työmaiden hankaliin nostoihin, kuten isojen ja painavien elementtien siirtoon. Löydät meiltä nykyaikaiset nosturiautot moniin eri tarpeisiin ja lisävarusteidemme avulla järjestämme sinulle noston kuin noston.

Kurottajat

Kurottajat soveltuvat pienempiin nostoihin. Niillä voidaan esimerkiksi siirtää rakennustarvikkeita työmaalla tai nostaa isoja ikkunoita omakotitalon toiseen kerrokseen. Kurottajien nostokyky on noin 4000-4500 kg. Lisävarusteina kurottajiin meiltä löytyy esimerkiksi jatkopiikit, henkilökori sekä Vinssijibi. Kurottajat ovat hyvä apu niin työmaalle kuin kotipihalle.

Vaikka et löytäisi suoraan sivultamme sinun tarpeeseen soveltuvaa nostokonetta tai lisäosaa, ota meihin yhteyttä, niin löydämme varmasti sopivan koneen. Pyrimme tarjoamaan räätälöityjä ratkaisuja, jotta saamme jokaisen noston tehtyä.

Tavaranostot. Tavaranostot ovat yksi yleisimmistä nostotyypeistä ja hoidamme ne käden käänteessä. Teemme tavaranostoja niin työmailla kuin yksityisillä pihoilla.

Henkilönostot. Henkilönostoja tarvitaan esimerkiksi julkisivujen korjaus- ja maalaustöissä sekä erilaisissa asennustöissä. Henkilönostot onnistuvat avullamme kätevästi henkilökorien avulla.

Raskaiden koneiden siirrot. Suurikokoisten ja painavien koneiden siirrot vaativat erikoiskalustoa sekä osaamista. Nostopalvelumme avulla saat helposti hoidettua raskaiden koneiden nostot esimerkiksi toiselle työmaalle.

Moduulien siirrot. Nykyaikainen rakentaminen koostuu paljolti erilaisten moduulien ja elementtien siirtämisestä. Elementit ja moduulit voivat olla hyvin painavia, jolloin nostoihin tarvitaan jykevämpää kalustoa. Nosturiautojen avulla saamme nämä nostot tehtyä helposti.

Erikoisnostot. Laajan kalustomme ansiosta pystymme toteuttamaan noston kuin noston. Hoidamme esimerkiksi ympäristöherkät nostot, erikoisrakenteiden nostot sekä ahtaat nostot varmalla ammattitaidolla.

  • Nostotyöt ovat luonteeltaan riskialttiita, joten ammattilaisen suorittamat nostopalvelut takaavat, että nosto tehdään turvallisesti. Turvallisuuden varmistaminen ei suojaa ainoastaan työntekijöitä, sillä se vähentää lisäksi mahdollisia omaisuuden ja ympäristön vahinkoja. Ammattilaisten tarjoama nostopalvelu voi siis auttaa sinua välttämään kalliit kulut, joita seuraa todennäköisemmin silloin, kun tarvittavia turvallisuustoimenpiteitä ei ole otettu huomioon.
  • Kun ammattitaitoiset työntekijämme suorittavat tarvittavan noston, toteutetaan se nopeasti ja tehokkaasti. Näin ollen vältyt turhilta viivästyksiltä ja odottelulta. Nostopalvelumme takaavat, että työ kulkee mahdollisimman sujuvasti, mikä auttaa myös säästämään kuluissa.
  • Meillä on pääsy erikoistuneisiin laitteisiin ja tarvittavaa osaamista, mikä mahdollistaa myös haastavammat nostot, joita ei peruskalustolla voida toteuttaa. Varsinkin, jos tarve erikoisemmalle nostolle on hetkellinen, niin kannattaa palvelu ottaa ammattilaisilta. Näin säästyt turhilta ylläpitokustannuksilta, eikä sinun tarvitse kouluttaa henkilöstöä erikoisimpiin nostoihin.
  • Nostotöihin erikoistuneet ammattilaiset osaavat arvioida juuri sinun tilanteesi ja siihen mahdollisesti liittyvät riskitekijät. Tarpeen tunnistamalla varmistamme, että valitset kustannustehokkaimman ratkaisun, etkä valitse esimerkiksi pieneen ja yksinkertaiseen nostoon liian järeää kalustoa, vaan edullisemman ja ketterämmän ratkaisun.

Nostopalveluihin erikoistuneena yrityksenä työntekijämme on koulutettu vaikeimpiinkin nostoihin ja voit olla varma, että nosto tulee hoidettua turvallisesti. Olemme mutkattomia tyyppejä, joiden kanssa hoidat asiat suoraan ilman turhaa pönötystä. Uskomme, että rennolla ja rehdillä otteella saamme asiat parhaiten hoidettua!

1. Soita tai jätä meille viesti (kerro meille halutessasi oma tarpeesi mahdollisimman tarkkaan, ainakin nostokohde ja aikataulu).

2. Puhelimeen pyrimme vastaamaan aina ja soitamme sinulle aina takaisin myös viestejä lähettäessä. Näin saamme tarpeen kartoitettua parhaiten ja osaamme antaa sinulle juuri sopivan ratkaisuehdotuksen (saat selkeän hinnoittelun ja aikataululupauksen, josta pidämme varmasti kiinni).

Rakennusalan käänteinen arvonlisäverovelvollisuus tarkoittaa käytännössä, että rakentamispalveluiden arvonlisäverotuksesta vastaa myyjän sijaan ostaja. Ostajan tulee siis maksaa rakennusalan 24% arvonlisävero. Käännettyä verovelvollisuutta ei sovelleta yksityisten henkilöiden tai tavaroiden kohdalla.

Käänteinen arvonlisäverovelvollisuus on voimassa, kun kaikki seuraavat ehdot täyttyvät:

  • Myyjä myy rakentamispalveluja tai antaa työvoimaa vuokralle palveluja varten. Nostopalveluiden kohdalla tämä kohta täyttyy aina.
  • Ostaja on rakentamispalveluita toistuvasti tai pitkäaikaisesti myyvä tai vuokraava yritys.
  • Palvelu myydään Suomessa. Nostopalveluitamme on mahdollista ostaa vain Suomen sisällä, jolloin myös tämä kohta täyttyy käytännössä aina.

Pyydämme, että ilmoitat meille nostopalvelun tilausvaiheessa mitä verokohtelua työhön sovelletaan. Taakkavakuutus 1,5% verottomasta hinnasta, minimi 10 €. Kaikkiin hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.