Nivelpuomiset kuukulkijat

Nivelpuomisten nostimiemme avulla pääset tekemään vaativammatkin henkilönostot. Löydät meiltä nivelpuomiset nostimet jopa noin 41 m lavakorkeudella ja 21 m sivuttaisulottumalla. Tutustu nivelpuomisiin nostimiin!

Vuokrattavat nostimet

Lisätietoja nivelpuomisista kuukulkijoista

Tarvitsetko henkilönostinta esimerkiksi rakennusten ulkotöihin, teollisuuslaitoksen huoltoon tai muihin ahtaisiin tiloihin? Nostimen nivelletty puomi mahdollistaa sinulle paremman pääsyn työskentelyalueille, jotka voivat sijaita suoraan yläpuolellasi tai esteiden takana.
Ota meihin yhteyttä soittamalla, WhatsApp-viestillä tai sähköpostilla. Voit myös laittaa meille suoraan tarjouspyyntölomakkeen. Etsitään yhdessä juuri sinulle paras ratkaisu.

Mietitkö vielä jonkin toisen koneen vuokrausta? Tutustu vuokrauspalveluihimme. Tarjoamme myös nostopalvelut, kuljetuspalvelut ja varastointipalvelut. Lupaamme, että asiointi kanssamme on helppoa ja mutkatonta!

Onko sinulla tarve yksittäiselle nostolle, johon kaipaisit ammattilaista nostamaan?
Helppo ja vaivaton vuokrausprosessi.. Kartoitamme tarpeesi huolellisesti ja teemme ehdotuksen, jonka avulla saat homman varmasti hoidettua maaliin.

Täsmällisyys on valttikorttimme. Kokeneina nostoalan ammattilaisina tiedämme, että työmaalla on tärkeää saada asiat tehtyä ajallaan. Toimitamme nivelpuomisen nostimen sinulle juuri silloin, kun sitä tarvitset.

Monipuolinen valikoima. Tarjoamme laajan valikoiman nivelpuomisia nostimia vuokralle. Tutustu myös muihin kuukulkijoihin.

Oma huolto. Varmistamme aina, että koneet ovat hyvässä kunnossa. Huoltomme ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia koneen huollosta pitkissä nivelpuomisen nostimen vuokrauksissa.

Ammattitaitoinen henkilökunta. Työntekijämme ovat nostoalan kokeneita ammattilaisia. Jos et ole varma, mikä nostokone tarpeeseesi sopii parhaiten, ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua. Teemme mielellämme myös kohdekatselmuksen, jossa käymme tarpeesi läpi paikan päällä.

Kun harkitset nivelpuomisen nostimen vuokrausta, on hyvä tietää erityisesti kuinka korkealle koneella tulee päästä ja mikä on vaadittu sivuttaisulottuma. Vuokraus etenee näin:

1. Ota meihin yhteyttä . Soita, laita Whatsapp-viesti tai sähköposti, niin etsitään sinulle paras ratkaisu.

2. Tutustu vuokrausehtoihin. Ennen vuokrausta suosittelemme tutustumaan vuokrausehtoihimme. Jos sinulla herää jotakin kysyttävää ehtoihin liittyen, voit aina olla yhteydessä meihin.

3. Vuokraa ja palauta nivelpuominen nostin sovitusti . Kun kaikki on sovittu, saat meiltä koneen vuokrattavaksi sovitun aikataulun mukaan. Vuokra-aika voi vaihdella yksittäisistä päivistä useisiin kuukausiin ja vuosiin. Kun vuokra-aika päättyy, palautat nosturin meille sovitusti. Voit myös tilata meiltä kuljetuksen vuokratulle koneelle.