Suorapuomiset kuukulkijat

Suorapuominen kuukulkija on hyvä ja helppokäyttöinen henkilönostin, joka mahdollistaa niin rakennus-, huolto- kuin asennustyöt korkealla. Löydät monipuolisesta valikoimastamme suorapuomiset kuukulkijat jopa 41 metrin lavakorkeudella.

Vuokrattavat nostimet

Lisätietoja suorapuomisista kuukulkijoista

Suorapuomisen kuukulkijan edut:
Jos sinun täytyy käyttää henkilönostinta ahtaassa tilassa, suosittelemme vuokraamaan nivelpuomisen kuukulkijan. Tutustu myös muihin kuukulkijoihin.
Ota meihin yhteyttä soittamalla lähimpään toimipisteeseemme. Palvelemme sinua ympäri Suomen ja olemme valmiina auttamaan, tuli sinulle kysyttävää sitten vuokraehdoista, koneista tai mistä tahansa nostamiseen liittyvästä.
Onko sinulla tarve yksittäiselle nostolle, johon kaipaisit ammattilaista nostamaan?
Ammattitaitoinen henkilökunta. Meiltä löytyy yhteensä kymmenien vuosien kokemusta nostoalalta. Jos et siis ole varma, mikä nostokone tarpeeseesi sopii parhaiten, ota meihin yhteyttä, niin kartoitamme tarpeesi. Teemme mielellämme myös kohdekatselmuksen, jossa käymme tarpeesi läpi paikan päällä.

Monipuolinen valikoima. Löydät meiltä suorapuomiset kuukulkijat aina 13 metrin lavakorkeudesta jopa 41 metrin lavakorkeuteen. Jos sinulla on tarve myös muille nostokoneille, löydät ne varmasti meiltä.

Oma huolto. Jos vuokraat suorapumisen kuukulkijan pitkäksi aikaa, sinun ei tarvitse huolehtia sen huollosta, vaan hoidamme sen puolestasi.

Nopea ja täsmällinen palvelu. Saamme asiakkailtamme paljon erityistä kiitosta nopeasta ja täsmällisestä palvelusta. Jos sinulla on siis kiireinen tarve suorapuomiselle kuukulkijalle, me toimitamme sen.

1. Ota meihin yhteyttä Vuokratessa on tärkeää tietää erityisesti kuinka korkealle koneella tulee päästä ja mikä on vaadittu sivuttaisulottuma. Josset ole täysin varma tarpeestasi, heitä haaste meille!

2. Tutustu vuokrausehtoihin. Ennen vuokrausta kannattaa tutustua vuokrausehtoihimme, jotka löydät verkkosivuiltamme. Jos sinulla herää näihin liittyen mitään kysyttävää, voit olla meihin aina yhteydessä.

3. Vuokraa nostin ja palauta. Kun kaikki on sovittu ja vuokraus on vahvistettu, voit vuokrata koneen käyttöösi. Vuokra-aika voi vaihdella yksittäisten päivien tai vuosien välillä, ja voit valita parhaiten tarpeisiisi sopivan ajanjakson. Kun vuokra-aika päättyy, palautat koneen meille sovitusti.

Kuljetuspalvelut. Tarvitsetko kuljetusta esimerkiksi vuokraamallesi suorapuomiselle kuukulkijalle? Oli tarpeesi kuljetusten saralla sitten tavaralle tai koneelle, me hoidamme kuljetuksen täsmällisesti!

Nostopalvelut. Onko sinulla haastava nosto johon tarvitset kaluston lisäksi tekijän? Nostopalveluidemme kautta saat muun muassa nosturiautolla tehtävät haastavat nostot.

Välivarastointipalvelut. Välivarastointimme tarjoaa sinulle loistavat puitteet, jos etsit palvelua, jossa ei mene turhaa aikaa tavaroiden hallinnointiin. Hoidamme puolestasi varastonhallinnan sekä kuorman purun ja lastauksen.

Jäikö sinulla vielä kysyttävää palveluistamme? Ota meihin yhteyttä!